Korttidsdagis

Korttidsdagis för dig på tillfällig visit eller akut behov

Vi erbjuder korttidsdagis för dig med tillfälligt behov av passning. perfekt på sommaren då vi har svala lokaler med AC. Vid lämpliga tillfällen går vi också och badar med hundarna vid behov. Vi har lägre beläggning på dagis sommartid vilket gör att vi för det mesta kan ta emot din hund med kort varsel. I stället för att stressa och försöka hitta skugga med bilen när ni är ute med familjen, lämna hunden hos oss med gott samvete.

Bra att veta om vårt dagis

När du lämnar din hund på korttidsdagis hos oss vill vi att den är vaccinerad och försäkrad. Ni lämnar in hunden med koppel och, halsband/sele och eventuellt mat. Vi vill veta om hunden har några beteendeproblem såsom rädslor eller aggressivitet. Om ej sådan information emottas förväntar vi oss att din hund fungerar med de flesta hundarna i lämplig storlek och att alla i personalen kan hantera hunden utan risk. Vi vill också ha kontaktuppgifter till minst 1 person gärna 2.

Välkommen med din intresseamälan via vårt formulär. Vid förfrågningar med kort varsel rekommenderar vi att du ringer. Välkomna med er förfrågan!