Checklistor

Checklista/Bra att veta dagishund på Mariefreds Hundar

Din hund skall vaccineras årligen för att gå på vårt dagis, vaccinationskontroller sker löpande, (DHPPI vart tredje år och PI varje år).

Din hund skall vara försäkrad, vid skada eller sjukdom på dagis gäller den egna försäkringen.
Informera oss om din hund har någon sjukdom, äter medicin eller får en skada. Separationsångest, aggressivitet, rädslor mm. Dessa saker är det mycket viktigt att ni informerar oss om innan start på dagis.

Att medtaga till dagis: Filt och foder (lämnas i normalfallet in på måndagar och tas hem på fredagar.)
All inlämnad utrustning koppel, halsband, selar, filtar och foderburkar skall vara ordentligt namnmärkta. Vi säljer id-brickor på dagis. Omärkta prylar märker vi upp i jämna intervall mot en kostnad.
Vid ankomst till dagis 630-900 skickas ett sms till 073-9234807 med hundens namn och gärna en ungefärlig tid för hämtning. Vid hämtning 1530-1830 skickas ett sms med hundens namn så möter vi er i foajen. Tänk på att lämna utrymme till andra hundar (alla vill inte hälsa).

Vid andra önskade tider för hämtning och lämning kontakta oss i förväg via sms till 073-9234807

Deltidshundar med rörliga scheman lämnar in tider för nästkommande vecka senast fredag kl 14 till ovanstående telefonnummer.

Hjälp er hund till en lugn energi, sätt gärna ner hunden och ge en godis inför inlämning och i samband med utlämning. I foajen eller direkt utanför dagis är ingen lämplig plats för hundar att hälsa på andra dagishundar. Håll kort koppel och ge andra dagiskunder lite svängrum. Hundar ska vid lämning vara ordentligt rastade i normalfallet både ha kissat och bajsat.

Grindar och dörrar hålls alltid stängda.