Hästarna

Ridning hos Mariefreds hundar

Vill du göra mer än att bara rida lektioner på ridskolan? Du kan bli medryttare hos oss. Vi har underbara ridvägar och egen ridbana.

Hästarna på gården:

Övides Prince (Prinsen)

Prinsen, stadigare häst får du leta efter. Prinsen har lugna gångarter och en någon introvert personlighet. När har känner dig har du en bästis för livet. Prinsen är viktbärande om du är van ryttare med god balans. Uteritter och lugna pass på ridbanan passar Prinsen.

Pånni

Gårdens maskot. Glad och envis som en klassisk shetlandsponny. Pånni passar ryttare upp till 40 kg och en längd på 145 cm. God ridvana krävs och i början testar han lite med att inte gå fram och inte svänga dit du vill. Du behöver stadig i din hand och inte bli rädd för att rida Pånni, när han har förstått att det är ordning på dig går allt kalas.

Simson

Simson är 155 cm hög och ngt av en clown. Kan lite av varje men inte på någon tävlingsnivå. Behöver en ryttare med mjuk och stadig sits och hand som ändå kan vara bestämd när det behöver. Har något lätt att bli spänd och måste ridas på ett sätt så han länger överlinjen. Väldigt rolig att rida för dig som kan lite mer.

Är du intresserad av att bli medryttare hos oss?

Läs igenom våra priser och villkor här och fyll i ansökan här.